Wie is Kinderopvang Baboe

Ik ben Beppie de Graaf-Bouman(1964) en woon samen met mijn man Ron in het rustige dorp Sleeuwijk. Wij hebben een lieve dochter Muriël(1988) die op 1-5-’15 is getrouwd met Lenard. Ook hebben wij nog 2 geweldige zoons. Onze oudste is Robert(1989) zijn vriendin heet Wilke, en de jongste is Martijn(1991). Sinds 27 februari 2017 ben ik de trotse oma van Jill en sinds 12 oktober 2020 van Lizz.

Onze kinderen zijn zelfstandig en wonen  allemaal op zichzelf. In ons huis en in mijn hart is plaats genoeg, dus kunnen er altijd kinderen bij. Ik vind het erg leuk om als zelfstandig ondernemer mijn eigen invulling te kunnen geven aan de dagelijkse opvang van kinderen.

Doordat de opvang plaats vindt in mijn eigen huis draaien de gastkinderen mee in ons gezin. Ik zie dit als grote meerwaarde voor ons dagelijks leven en  ik vind het belangrijk om kinderen een gezellige en warme opvangplek te bieden.Kinderopvang Baboe moet voor de kinderen als een echt ’thuis’ voelen!

Ik heb na het behalen van mijn MAVO-diploma de INAS-opleiding gedaan en ben daarna in een verpleeghuis gaan werken als ziekenverzorgster. Omdat Ron in die tijd in ploegen werkte, ik onregelmatig werkte en zwanger was, vonden wij e.e.a. moeilijk te combineren en ben ik gestopt met werken.

Nadat Martijn was geboren vroeg een vriendin of ik op haar zoon wilde passen. Dit was mijn eerste oppaskind. Later vroeg een vriendin van haar of ik ook op haar kinderen wilde passen en daarna kreeg ik steeds meer aanvragen. Zo ben ik in dit werk gerold. Ik vond het geweldig om te doen en het was goed met mijn gezin te combineren.

Sinds 2004 ben ik bij gastouderbureau ‘Hoppas’ aangesloten, heb ik alle benodigde papieren behaald om erkend gastouder te zijn en krijg ik regelmatig cursussen aangeboden.

Sinds 2015 ben ik ook gaan samenwerken met gastouderbureau Mare. Maar desgewenst kan ik met ieder gastouderbureau samenwerken.

Met mijn jarenlange werkervaring heb ik een goede basis gelegd om uw kind(eren) met alle liefde en pedagogisch inzicht te kunnen opvangen.