Locatie

Kinderopvang Baboe is gevestigd in een sfeervol, ruim vrijstaand huis aan de Bijtelskil 2 te Sleeuwijk in een rustige kindvriendelijke wijk.

In onze gezellige woonkamer is volop speelgoed voor de kinderen aanwezig, zoals een mand vol Little People-speelgoed, een garage met autootjes, een bak vol duplo, speelgoeddiertjes, teken- en plakspullen en heel veel boekjes. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling, is leuk en ik doe het graag! Voor de baby’s is er een box en babyspeelgoed!

IMG_0115

Boven hebben we vier slaapkamers. Op 3 kamers staan ledikantjes en op de andere kamer kan een campingbedje worden geplaatst. Ik gebruik hiervoor het bedje van nuna sena. Alle bedjes zijn voorzien van een aerosleeper.

IMG_9260                                    DSC00279

Buitenspelen is ook belangrijk voor kinderen. In onze tuin, die geheel kan worden afgesloten, hebben we een speelhuisje met glijbanen, een speelkeukentje en een wip voor 1, 2 of 3 kinderen. Verder veel auto’s, loopauto’s, driewielers en ballen waarmee ze op het kunstgras kunnen spelen zonder een groene broek te krijgen.