Gastenboek

In mijn gastenboek mag u een bericht voor mij achterlaten.


Geplaatst door Lenard Huijzer   24 december 2014   17.17 uur

Bericht: Mijn ervaring is dat de kinderen in een warm bad terecht komen bij Beppie.


Geplaatst door Heidy Burger    27 december 2014    12.17 uur

Bericht: Zeer lieve gedreven gastouder met heel veel ervaring, zou mijn kind er met een gerust hart achterlaten!


Geplaatst door Monique de Rijke    27 januari 2015    09.16 uur

Bericht: Zeer liefdevolle opvang met persoonlijke aandacht! Mijn kleine man gaat er met heel veel plezier heen. Ik kan het iedereen aanraden.

Top Beppie!


Geplaatst door Anne-Co van der Meer     19 februari 2016     09.22 uur

Bericht:Onze Friso gaat sinds januari voor twee dagen in de week naar Beppie. Hij heeft het erg naar zijn zin en krijgt veel knuffels, niet alleen van Beppie maar ook van de andere kindjes. Wij zijn erg tevreden en raden Beppie dan ook aan als gastouder.


Geplaatst door Wendy      28 februari 2016       20.33 uur

Bericht: Wij zijn zeer tevreden met beppie als gastouder! Rustige en liefdevolle omgeving waar onze zoon met veel plezier verblijft!. Zeker aan te bevelen!


Geplaatst door Magda         15 maart 2016          11.48 uur

Bericht: Vanaf het begin werd onze dochter liefdevol opgevangen bij Beppie. Een veilige en rustige omgeving waar ieder kind zich kan ontwikkelen.


Geplaatst door Manon         11 september 2016          20.55 uur

Bericht: Na 8 jaar hebben we afscheid genomen van onze vertrouwde oppas. Onze zoon en dochter zijn jarenlang met veel plezier bij Beppie geweest. Ze speelden met andere kinderen in een veilige, schone en rustige omgeving met prachtig speelgoed onder toezicht van een zeer ervaren gastouder. We konden de kinderen altijd brengen en met een gerust gevoel achterlaten. Dit gaf ons een super goed gevoel!

Onze kinderen hebben er van alles geleerd en gedaan, zowel in huis als buiten in de tuin/speeltuin.

De laatste jaren kwam onze dochter na een drukke schoolweek bij Beppie. Het was fijn dat het dan ook mogelijk was om lekker rustig aan te doen. Kleuren / stickers plakken, kort filmpje kijken, ze vond het super leuk. Ook het ‘helpen‘ bij de verzorging van de kleinere kinderen was voor onze dochter een feest.

Kortom, een prima gastouder om je kind naar toe te brengen!


Geplaatst door Een zeer tevreden moeder    13 maart 2019                 15.15 uur

Bericht: Het is al weer even geleden dat onze kinderen bij Beppie in de opvang zaten, maar zij zijn die fijne tijd bij haar nog niet vergeten. Beppie heeft voor ze gezorgd alsof het haar eigen kinderen waren. Ze een tweede thuis gegeven. Ze gingen altijd met veel plezier naar haar toe, konden altijd heerlijk vrij spelen, niets moet, maar niet alles mag:-) Zij voelden zich hier goed en veilig bij. Met verjaardagen, moederdag vaderdag pasen en kerst kwamen er leuke knutselwerkjes mee naar huis. Er werd ook veel buiten gespeeld als het weer het toe liet. Beppie laat de kinderen in aparte kamers slapen zodat ze ‘s middags heerlijk even kunnen rusten. Beppie is heel lief voor de kinderen. Knuffelt graag met ze en leest graag voor. Er staat vaak muziek aan, er wordt gedanst en de kinderen hebben plezier! Kortom een topgastouder die ik iedereen zal aanbevelen!!