Locatie

Kinderopvang Baboe is gevestigd in een sfeervol, ruim vrijstaand huis aan de Bijtelskil 2 te Sleeuwijk in een rustige kindvriendelijke wijk.

In onze gezellige woonkamer is volop speelgoed voor de kinderen aanwezig, zoals een mand vol Little People-speelgoed, een kassa, een garage met Carsautootjes, Toet Toet auto’s met autobanen, de werkplaats, het vliegveld en de garage, babyspeelgoedjes, teken- en plakspullen en heel veel boekjes. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling, is leuk en ik doe het graag!

IMG_0115

 

Boven hebben we vier slaapkamers. Op 2 kamers staan ledikantjes en op de andere kamers kunnen campingbedjes worden geplaatst. Ik gebruik hiervoor de bedjes van nuna sena. Alle bedjes zijn voorzien van een aerosleeper.

IMG_9260                                    DSC00279

 

Buitenspelen is ook belangrijk voor kinderen. In onze tuin, die geheel kan worden afgesloten, hebben we een speelhuisje, een klautertoren met glijbaan en een wip voor 1, 2 of 3 kinderen. Verder veel auto’s, loopauto’s, driewielers en ballen waarmee ze op het kunstgras kunnen spelen zonder een groene broek te krijgen.

IMG_9259

Wij wonen ook nog dicht bij een speeltuintje en dicht bij de winkels waar we ook regelmatig naar toe wandelen.

Top